ПРОДУКТИ / Измервателни сензори

1.Eddylab GmbH

Eddylab GmbH е съвременна и иновативна компания, която от 20 години работи интензивно за разработване, проектиране и производство на сензори за определяне на геометрични размери и до цялостно системно решение. Компанията е базирана в Отерфинг, южно от Мюнхен (Германия).

Продуктовото портфолио се състои от контактни и безконтактни измервателни сензори с висока точност. Акцентът е върху сензорите за вихрови токове, както и индуктивни сензори, наречени LVDT. eddylab GmbH е официален дистрибутор на продуктите Magnescale (предишна Sony Precision Technology).
Силата ни е в разработването на специфични за приложение сензори. В тясно сътрудничество с нашите клиенти разработваме високо прецизни, мощни и рентабилни сензори в съответствие с мотото „sensors – built to perform“. Ние реализираме както отделни бройки, но също така и средни и големи серии за интегриране с OEM (Производител на оригинално оборудване).

Разбира се, eddylab GmbH предлага и стандартни продукти, които могат да бъдат доставени в кратки срокове за различни индустриални приложения за автоматизация на процесите, за тестови стендове и за развойна дейност.