Вярваме в българският пазар и във възможностите, които той предлага

Разговор с Тидо Хьолинг, Продуктов Мениджър външни пазари на DMH Дихтундгс- и Машинен Хандел ГмбХ

Като за начало можете ли накратко да представите фирма DMH Дихтундгс- и Машинен Хандел ГмбХ на нашите читатели?

Фирма DMH Дихтундгс- и Машинен Хандел ГмбХ е световно известна фирма със седалище в Трабох, Австрия. Ние сме производители на ЦПУ-стругови машини за производство на уплътнения, заготовки за производство на уплътнения, както и струговани уплътнения.

От 1990 основана в Трофайх като семейна фирма, и до сега DMH е семейна собственост. За момента във фирмата работят 135 служителя. С постоянно нарастващия успех на фирмата и учредяване на DMH SYSTEMS през 1997, както и поради завишения брой служители, през 2001 година DMH се премества в Трабох. Тук е цялото производство – всичките ни продукти са „Made in Austria“. Ние се стремим да се задържим на високо ниво с нашите висококачествени продукти, както и степента на иновативност на нашата фирма, за да можем да предложим на клиентите си нови и атрактивни разработки.

Ние сме горди, че вече толкова служители са част от семейството на DMH и по този начин правят възможен непрекъснатия успех на фирмата. Успехът на DMH се дължи както на нашите ангажирани служители и нашите качествени продукти, така също и на нашите партньори. Ние сме радостни, че от юли 2014 си партнираме с фирма ИВИДИ Инженеринг - компетентен и ангажиран партньор за България.

Какви продукти предлагате в България?
Ние предлагаме иновативна техника за уплътнения. Нашата DMH SYSTEM предлага комплексна система – от желанието на клиента до производството на уплътнения - бързо и лесно.

DMH SYSTEM предлага всичко, което е необходимо за производство на уплътнения от водеща машинна технология, специално създадени инструменти и висококачествени заготовки до лесен за управление софтуер.

Като сервиз за нашите партньори и клиенти DMH предлага производството на специални уплътнения и специални части до диаметър 2 500мм.

Произвеждат се над 50 различни материала, от полиуретан и гума, PTFE и други технически пластмаси, които могат да се обработват като заготовки за производство на уплътнения. С нашите DMH машини и DMH Software могат да се произведат бързо и лесно повече от 140 стандартни уплътнения.

Какви групи клиенти искате да намерите в България?
Нашата фирма се старае да разшири клиентската мрежа и желае да обхване следните целеви групи:

Първата група - бизнес идеи за предприемачи, представлява 30% от нашите клиенти от повече от 65 страни по света. Това са предприемачи, които търсят своята бизнес идея - нашата DMH SYSTEM е техният старт като предприемачи.

Втората група обхваща търговци на уплътнения. 50% от нашите клиенти са ангажирани в тази област и искат да подобрят своят сервиз, респективно да разширят своята продуктова гама. Нашата DMH SYSTEM им предлага необходимата гъвкавост и качество за задоволяване големите изисквания на своите клиенти.

И не на последно място 20% от нашите клиенти са от браншови дейности свързани с ремонт и хидравлика. Те могат бързо да изпълнят своите поръчки, како произведат необходимите уплътнения за минути с нашата DMH SYSTEM.

Какви са Вашите първи впечатления след Международният технически панаир в Пловдив?
За трети път сме гости на Международния технически панаир в Пловдив. Бяхме радостни, че отново можем да поздравим на нашия щанд многобройните ни клиенти, както и да създадем много нови контакти.
Ново за нас тази година беше, че за първи път се представяме с нашият партньор за България – фирма ИВИДИ Инженеринг от Габрово. Диана и Иван са представителите ни за българския пазар и са идеалните лица за контакти на място, които да могат да реагират бързо и компетентно на запитванията от клиентите.

Какви са Вашите очаквания за следващата година?
Чрез нашето партньорство с фирма ИВИДИ Инженеринг очакваме по-бързо и по-добро обслужване на нашите съществуващи клиенти, и се надяваме разбира се, че ще можем да изградим нашия пазарен дял в България. Ние ще се радваме, да можем да засилим нашата дейност в България и вярваме в българския пазар и на възможностите, които той предлага.
Публикувано: Неделя, 18 Ян 2015г. в 23:13