ПРОДУКТИ / Системи за антистатичен контрол

2023 Каталог

Продуктов каталог 2023

Антистатична лента IDB7

Интелигентната лента за разтоварване IDB-7 , която произвеждаме, може да се използва в много сектори, като производство на текстил, хартия, пластмаси, печат, опаковане и др.
Антистатичната лента IDB-7 е проектирана да бъде инсталирана в машини, работещи с висока скорост, дизайнът му е много компактен 40 × 25 мм, а профилът е в FR-ABS, изпълнен с епоксидна смола.

Антистатична лента ABSL

Антистатичнa лента с PVC сърцевина, покрита с боядисан алуминий. Антистатичните ленти могат да се използват универсално в много приложения. Нашите антистатични ленти могат да бъдат персонализирани според конкретните приложения.

Антистатична четка SAL-08

Нашите антистатични четки от въглеродни влакна могат да освободят електростатичните заряди, които се създават на повърхностите по време на производството.
Антистатичните четки не трябва да са срещу материала, който да се освободи, но ако статичният заряд не е висок, те могат да бъдат монтирани на разстояние 2-5 мм.

Захранващ блок AF2

Захранването AF2 може да захранва до 2 антистатични устройства, има външни конектори , монтиран е в боядисана метална кутия, с превключвател за включване / изключване, сигнална лампа в сервиз и термопрекъсвач за защита в случай на неизправности. Предлага се и с отдалечени версии за контакти.

Напрежение: 230 V, 50-60 Hz
Мощност: 60 W.
Размери: 140x200x110 мм.